Om os

Et stærkt og dedikeret team af specialister med fokus på datadrevet forretningsoptimering

ygo-marketing-ninja-transparent

digital vækst

6 strategiske fordele med YGO marketing

Et dedikeret Ninja team

YGO.dk er bestående af et stærkt team af specialister indenfor digital forretningsudvikling og optimering indenfor alle aspekter.

Vores ninja specialister er alle klar til at hjælpe dig og din virksomhed på både et lokalt, nationalt og globalt niveau.

Marco Zøllner, Search & PPC Marketing

Marco står for at skalere kundernes forretning igennem diverse digitale kanaler, såsom Google Ads, Facebook annoncering og Re-marketing.

 

Set fra et økonomisk perspektiv, formår Marco at øge både top- & bundlinje gennem en digital markedsføringsstrategi, der er skræddersyet for hver enkelt virksomhed.

 

Marco besidder en Bachelor i International Markedsføring & Handel, som blandt andet har budt på adskillige udenlandske studier i henholdsvis New York og Sydney.

Mathilde Forstholm, PR & Content Marketing

Mathilde har 15+ års erfaring som journalist, redaktør, kommunikationsrådgiver. Mathilde er specialist i content marketing, SoMe samt storytelling og brand-DNA.
 
Hun har været journalist og redaktør i bl.a. JP/Politikens Hus og på metroXpress. Siden 2011 har hun fået indsigt i 400+ virksomheder som digital PR & kommunikationsrådgiver.
 
Mathildes styrke ligger i forretningsforståelsen og projektledelse. Mathilde står for den overordnede kommunikation  og digitale tilstedeværelse.

Christian Illerup, Founder & Digital vækstguru

Christian har over 19 års erfaring som at skabe vækst via unikke digitale strategier samt online forretningsoptimering for en lang række danske virksomheder samt internationalt i 14 lande.

 

Til daglig står Christian for 360 graders koncept og forretningsudvikling samt udvikle og optimere ROI baseret på målbare KPI’er.

 

Christians højdepunkt er pt. sit arbejde for møbelkoncernen Biva A/S, hvor han på under 2 år øgede den årlige omsætning fra 500.000 kr. til over 14 millioner kr.

Simon Goltermann, Video Produktion

Simon har mange års professionel erfaring med komplette videoproduktion og han servicerer vores kunder med On-location optagelser i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Spanien.

 

Vi producerer profilvideoer, animationsvideoer, produktvideoer, reklamevideoer, instruktionsvideor, præsentationsvideoer,  eventvideoer,  salgsvideoer, kampagnevideoer mm.

 

Simon er YouTube specialist  og promoverer vores kunder på verdens største videosite og næststørste søgemaskine.

Shabbir Bharmal, Senior PHP Developer

Shabbir er vores webudvikler med over 10 års erfaring i den globale softwareindustri og har leveret diverse skalerbare applikationer samt meget store og komplekse webportaler.

 

Shabbirs fagområderne inkluderer PHP og de  forskellige rammer, såsom; Laravel, CodeIgniter, CakePHP, Zend og Symfony.

 

Shabbir har mange års erfaring med udvikling af WordPress, Joomla og Magento løsninger. Hertil e-handelsløsninger som Shopify, WooCommerce, BigCommerce, OpenCart og Prestashop.

Markiyan Nahorny, Senior PHP Developer

Markiyan er vores WordPress PHP Lead Developer med speciale i udvikling af helt unikke WordPress temaer, WordPress plugins og moduler. Alt iht. ønsker, krav og specifikationer.

 

Speciale i udvikling af websites, portaler, moduler og temaer samt udvikling af e-handelssystemer CRM, ERP, laaS, Saas og PaaS løsninger.

 

Markiyan arbejder fra vores lokation i Ukraine og han  sikrer sammen med vores Danske  IT projektleder, at vi kan udvikle ligepræcis den løsning som du efterspørger.

+6 dygtige skribenter

Vores Content Marketing team er bestående af yderligere 6 dygtige skribenter der minimum har 3 års erfaring og oplært in-house. Udover at levere webtekster og blogindlæg er vores skribenter oplært i On-page SEO der sikrer op til 40 X mere organisk webtrafik til dit site.

Skal vi tale sammen?

Få en WordPress hjemmeside med alle de bedste features. Tilknytter du Content Marketing kan vi sikre op til 40 X mere trafik.
Vores Google Ads specialist sikrer at du kun betaler kun pr. besøg. Når du handler hos os er løsningen 100% din ejendom.