Online annoncering 

Få nye kunder med Google Ads og øg dit salg med 100% databaserede annoncer

få hjælp til google optimering

Google annoncer der giver trafik og kunder

1. Google Lokal Ads

Oprettelse & udvikling af Google annoncer, med det formål at skabe flere leads og salg i dit lokale område. Google Lokal Ads henvender sig til dig med et mindre budget, men som ønsker flere kunder i din forretning i nærområdet.

2. Google Professionel Ads

Google Professional Ads pakken henvender sig til dig med et større budget, som ønsker hurtigere resultater i form af markant flere kunder og ikke ønsker at nøjes. Du får mange relevante og potentielle kunder ind på dit site.

3. Google Premium Ads

Google Premium Ads er vores flagskib og den ultimative løsning til dig med det store budget og til dig der ønsker markante resultater hurtigst muligt. Du vil slå dine konkurrenter og mærke en væsentlig stor forskel i tilgangen af nye kunder.

Google Ads er en solid  investering der giver  trafik, leads og salg

Google Ads og tidligere Google Adwords er en utrolig effektiv form for online annoncering. Du betaler kun pr. besøg og bestemmer 100% selv dit budget og der er INGEN bindingsperiode.

Afspil video

99%

TILFREDSE KUNDER

150+

digitale løsninger

75M

Økonomisk vækst

12

Ygo ninjaer

Tilbud på online annoncering på google

Priser på Google Ads

For at gøre simpelt har vi udviklet 3 online Google Ads kampagner

Du betaler kun et éngangsbeløb og der det 100% din ejendom. Ingen opstartpris. Intet abonnement.

Google Ads lokal

6.150

FRA PRIS I DKK (engangsbeløb)

Google Ads professionel

12.500

FRA PRIS I dkk (ENGANGbeLØB)

Google Ads premium

21.250

FRA PRIS I DKK (ENGANGSBELØB)

TJENESTER

Ønsker du mere synlighed

besøgende og salg..?

Kosteffektive væsktløsninger baseret på WordPress som hjemmeside og krydret med content marketing samt online annoncering.
Alle løsninger tager udgangspunkt i målbare KPI’er der kan omsættes til trafik, øget salg eller leadgenerering. 

Professionel hjemmeside

Får en ny brugervenlig og professionel hjemmeside opbygget i WordPress med markedets hurtigste svartider og de helt optimale vilkår for både SEO og PPC.

Blog & Content Marketing

Fremstå som ekspert i din branche med vores blogging og Content Marketing. Vi skaber typisk 40 X mere trafik i forhold til traditionelle SEO kampagner.

Online annoncering

Ønsker du de laveste priser, max synlighed på Google og kun at betale pr. besøg du får ind på hjemmesiden? Så er Google Ads  løsnigen.

Betal kun pr besøg

Hvorfor Google som annonceplatform..?

Google er ubetinget det største annonceringsmedie i verden og i Danmark alene udgør Google 95% af det danske marked for online annoncering. Årsagen er at alle kan være med, da du 100% selv fastsætter budget og kun betaler pr. besøg du modtager.

95%

markedsandele i dk

100%

synlighed på google

Skal vi tale sammen?

Få et gratis og uforpligtende tilbud på Google Ads (Adwords) samt effektive re-marketing kampagner. Når du handler hos Ygo.dk er det 100% din ejendom og du skal ikke betaler ingen unødig oprettelsesafgift eller abonnementer for brug af din Google Ads konto.