WordPress hjemmeside

Få en ny professionel WordPress hjemmeside der er SEO venlig, lynhurtig og designet til at konvertere trafik om til kunder.

webdesign til Rikke Østergaard

få en 3 X hurtigere hjemmeside

3X SPEED i WordPress hjemmesider fra Ygo

Du kan få din egen hjemmeside inkl. gratis domæne

Referencer på design af WordPress

Referencer herunder og se flere ved at skrive til salg@ygo.dk

En ny professionel hjemmeside er en god investering i fremtiden

Hos Ygo.dk udnytter vi de mange fordele som WordPress byder på i forhold til design, funktionalitet, overvågning og markedsføring.

Afspil video

99%

TILFREDSE KUNDER

150+

digitale løsninger

75M

Økonomisk vækst

12

Ygo ninjaer

Priser på wordpress udvikling

Priser & pakker

For at gøre det hurtigt og nemt at købe en WordPress hjemmeside har vi udviklet 3 simple løsninger.

Alle WordPress hjemmesider er 100% din ejendom og priserne er et éngangsbeløb med eget domænenavn

LANDING PAGE

8.700

FRA PRIS I DKK (engangsbeløb)

WORDPRESS PREMIUM

19.250

FRA PRIS I dkk (ENGANGbeLØB)

WORDPRESS DELUXE

47.500

FRA PRIS I DKK (ENGANGSBELØB)

TJENESTER

Ønsker du mere synlighed
besøgende og salg..?

Kosteffektive marketing baseret på WordPress som hjemmeside og krydret med content marketing samt online annonceringer.
Alle løsninger tager udgangspunkt i målbare KPI’er der kan omsættes til trafik, øget salg eller leadgenerering. 

Professionel hjemmeside

Få egen ny brugervenlig og professionel hjemmeside opbygget i WordPress med markedets hurtigste svartider og de helt optimale vilkår for både SEO og PPC.

Blog & Content Marketing

Fremstå som ekspert i din branche med vores blogging og Content Marketing. Vi skaber typisk 40 X mere trafik i forhold til traditionelle SEO kampagner.

Online annoncering

Ønsker du de laveste priser, max synlighed på Google og kun at betale pr. besøg du får ind på hjemmesiden? Så er Google Ads løsnigen.

priser på billige wordpress hjemmesider

Fakta om WordPress

Hvorfor WordPress som hjemmeside?

En hjemmeside i WordPress er nem at bruge og så er systemet open source og hermed en gratis hjemmeside.  Mere end 30% af alle websites i verden er bygget i WordPress og det gør det billigt at videreudvikle og supportere frem for andre dyre og vanskelige CMS systemer.

 

BONUS: Der findes over 50.000 gratis WordPress plugins.

Ygo.dk er et WordPress bureau og der viser og sikrer dig den rette løsning til den rette pris. Vi går aldrig på kompromis med hverken  kvalitet, teknisk SEO eller performance. Du kan frit vælge domæne.

 

Når du køber en professionel hjemmeside hos YGO.dk, får du premium plugins GRATIS med til en værdi af 5.000 kr.

30%

markedsandele

50K+

Wordpress plugins

WordPress vs webnode

WordPress hjemmeside guide

Hvordan laver jeg en hjemmeside i WordPress?

 

Der findes mange forskellige guider på nettet såfremt du selv vil prøve at lave en hjemmeside.

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

 

Prisen er gratis hvis du selv laver designet ud fra en gratis skabelon. 

 

Ønsker du et professionel WordPress design starter priserne fra ca. 5.000 kr. for en simpel hjemmeside uden teknisk SEO og optil over 250.000 kr for mere avancerede hjemmesider og portaler.

 

Priserne hos Ygo.dk ligger typisk mellem 30-90.000 kr. ud fra de kunder vi sidder med og deres behov for SEO, indhold, grafiske elementer, unikke designs og samlede antal mockup af sider mm.

Hvordan starter jeg WordPress?

 

Hvis du selv ønsker at starte WordPress er det nemmeste at følge en guide, hvor disse 10 overordnede steps der som minimum gør sig gældende 

 

1) Opret et domænenavn

 

2) Vælg et webhotel med PHP og 1-klik WordPress installation

 

3) Opsæt SLL (HTTPS) på dit website via dit administrationsmodul

 

4) Kør 1 klik installation af WordPress

 

5) Konfigurer WordPress så det spiller optimalt iht. SEO performance så som SEO venlig permalinkstruktur (URL adresser) samt teknisk opsætning via et plugin som enten Yoast eller RankMath (Sidstnævnte anbefales)

 

6) Valg af WP tema . hvor vi anbefaler et premium WordPress tema der loader hurtigt og er SEO  semantisk opbygget i sin  struktur.

 

7) Import af tema samt demodata er ligetil via deres guide hvis du har en god basisforståelse for WordPress. Kræver dog at din udbyder tillader de minimukskriterier fro RAM og timeout sessions etc.

 

8) Opsætning og redigering og 100% tilpasset design ud fra demoindhold samt opsætning af menuer, sider samt blogpost så ledes at strukturen er både SEO og UX optimeret til dine besøgende.

 

9)Find og aktiver de rigtige WordPress plugins. Her er det vigtigt at du kun anvender de bedste gennemteste plugins, da en del plugins har sikkerhedsrisk og andre plugins sløver din hastighed så du mister de gode placeringer på Google.

 

10) Gør siden LIVE for søgemaskinerne og ping via Google Search Console samt ping tjenester og eller indekseringsservices  for lynhurtig indeksering på Google.

 

Ovenstående er kun en ganske rå og basis guide. Ønsker du at undgå flaskehalse og i stedet sikrer de optimale vækstvilkår for dig og din virksomhed, så står vi hos YGO.dk klar til at hjælpe dig med en professionel hjemmesideløsning eller e-commerce løsning (webshop).

 

I forbindelse med egen hjeemmeside er altid mere end velkommen til at ringe til på +45 50 56 66 02 eller sende os en mail på salg@ygo.dk for en snak om dine behov og et uforpligtende tilbud.

Hvordan virker WordPress?

 

Alle hjemmesider der leveres fra Ygo.dk er opbygget i WordPress, som er et yderst brugervenligt CMS (Content Management System) at arbejde for både nybegyndere samt for profesionelle designere og PHP udviklere. I modtager et login til hjemmesiden og I har selv mulighed for at rette tekster og billeder samt nye sider. WordPress hjemmesiden er uden begrænsninger og opdateringerne træder i kraft øjeblikketligt de er foretaget. 

 

Der er adgang til din hjemmeside 24 timer i døgnet og såfremt det ønskes hjælp kan I modtage løbende support. Ligeledes er der også mulighed for at tegne en månedlig vedligeholdelsesaftale. En sådanne aftale indeholder opdateringer af tema samt opdateringer af plugins og løbende backup så ingen data går tabt.

 

Skulle uheldet derfor være ude og du bliver hacket eller lignende, vil vi indenfor få timer (max 24 timer) kunne have renset dit website og sikre at det igen er oppe at køre uden nogen former for virus eller mailware.

 

WordPress udkom som CMS d. 27. maj 2003 og er siden da vokset til verdens mest benyttede open source CMS system og med et hav af plugins og tusindevis af udviklere der løbende udvikler på selve WordPress systemet.

 

I skrivende stund er det derfor 43% af alle hjemmesider på internettet der benytter WordPress. Sammenligner vi med andre CMS systemer så er fordelingen således; Joomla 2,6%, Drupal 1,7%, Squarespace1,5% og Wix 1,3%. Så med andre ord WOrdPress er dominerende på markedet med sine 40% af markedet og med 64% af CMS markedet på globalt plan.

 

 

Hej – er WordPress stadig i vækst? 

 

Det kort svar er JA og det er ganske markant. WordPress har meget stabilt vækstet med 1-4% årligt ifb. hele verdensmarkedet over de seneste 8 år. Sætter vi tal på forløber de sig således fra 2011 til og med 2019:

 

År 2011 = 13.1%

År 2012 = 15.8%

År 2013 = 17.4%

År 2014 = 21.0%

År 2015 = 23.3%

År 2016 = 25.6%

År 2017 = 27.3%

År 2018 = 32.0%

År 2019 = 40,0%

 

Afslutningsvis er det derfor i skrivende stund her 2021 estimeret at wordpress-hjemmesider udgør 42% af verdensmarkedet. Med andre ord er det mere end 455 millioner websites der  bruger WordPress i 2021. Dette ud af en total mængde af websites der udgør 1,3 billioner websites.

Hosting, drift og hastighed?

Ygo.dk er uafhængige leverandører af hosting / webhotel. Det betyder at vi giver 100% saglig og kyndig rådgivning i valg af den helt rette hosting og webhotel udbyder i forhold til dine behov og budget. 

 

Ønsker du f.eks. en  prisvenlig shared hosting, så er Simply.com en billig og fin hostingudbyder med servere placeret i Danmark.

 

Ønsker du verdens måske hurtigste WordPress hosting til prisen, så vil vi kraftigt  anbefale at du investerer en smule mere til hosting hos f.eks. udbyderen wpx.net der udmærker sig at være den hurtigste hostingudbyder i flere kategorier og hermed vinde samtlige af de største test på internettet.

 

Matthew Woodward der er en anerkendt og super dygtig til teknisk SEO, har lavet en yderst omfattende og dybdegående test af verdens hurtigste  wordpress hosting udbyder som du klart bør berige dig med at læse og nærstudere.

 

Hos WPX er et lynhurtigt CDN inkluderet. Det er faktisk et af verdens bedst CDN. Hvis vi ikke fik nævnt det står CDN for “Content Delivery Network” hvilket vil sige at en skundære server henter dine billeder men den første server groft sagt kun skal koncentrere sig om at hente din kode.

 

Hastighed på hjemmesider er i 2021 vigtigere end nogensinde! 

Google har klart meldt ud at dette nu er et væsentlig ranking signal. I praksis betyder det at der ikke bør spares på din hosting såfremt du ønsker en kosteffektiv platform der vil belønne dig.

 

Så hvis du vil arbejde seriøst med SEO og på at øge den organiske trafik er hastighed en væsentlig faktor der aldrig bør spares på. Husk at det ikke er nok at din hosting  er hurtig og stabil men også at din hjemmeside er optimeret til at loade lynhurtigt.

 

Vi samarbejder med udviklerne bag WP Rocket som vi gennem mange år fast har benytte for alle vores kunder med stor succes.  Vi har optimeret sider fra en score på under 20% til 100% i Google Page Speed samt i GtMetrix.

 

Er du kunde hos YGO.dk installerer vi gratis WP Rocket og du kan selv optimere din webshop eller hjemmeside via denne “gør det selv guide” for maksimal hastighed og højeste performance score. Det er en “MUST READ”  og du finder linket til guiden herunder.

 

How to Score 100% on Google’s Page Speed Test: WordPress Edition

WordPress vs Webnode?

 

Webnode er et online website builder-system og udviklet af Westcom, s.r.o, et firma med base i Brno, Tjekkiet. Det kan sammenlignes med andre online systemer som Weebly eller WIX. Det er dog aldrig blevet så populært som WordPress.

 

Er du hobbyist eller er vild med at arbejde med editoreni WIX eller Weebly er dette naturlivis et fint  alternativt.

Hos YGO.dk kan vi også hjælpe med design i webnode. Vi anbefaler dog 100% WordPress til professionel brug og seriøs forretning.

Er WordPress gratis?

 

Det korte svar er JA hvis vi snakker at bruge selve platformen WordPress og intet andet. WordPress er gratis at bruge som system, da det bygger på et Open Source miljø som er et åbent udviklingsmiljø.

 

Du skal dog regne med udgifter til professionelt design samt til vedligehold af WordPress Core version, Plugins samt Tema / frame som hjemmesiden bygges på. Priserne som Ygo.dk tilbyder er angivet her på siden og vi har 3 WP webdesign pakker vi tager udgangspunkt i rent prismæssigt.

Gratis support

 

JA gratis support kan efter ønske  tilvælges til alle vores wordpress hjemmesider mod et mindre fast beløb pr. måned.

 

Alle løsninger fra Ygo.dk er super brugervenlig og du kan naturligvis rette i din hjemmeside i form af  tekster og billeder samt  oprette nye sider eller artikler eller indsætte videoer og infografikker mm.

 

Løsningen ved levering er 100% din ejendomsret og der kræves ikke yderligre betaling i det du selv hurtigt og nemt kan opdatere og vedligeholde hjemmesiden med nyt indhold.

Vi tilbyder dog support via email, telefon eller fjernsupport, hvor vi har mulighed for at hjælpe dig med ligepræcis de udfordringer du end måtte have. Husk at dine ændringer træder i kraft omgående du trykker gem.

Se flere referencer på wordpress sites

Her får du 24 fremragende design eksempler på store og velkendte brands der bruger WordPress

Unicef U.K.

Unicef i United Kingdom er en velgørende organisation, der arbejder i 190 lande over hele verden, hjælper Unicef med at give børn i nød grundlæggende nødvendigheder som sanitet, hygiejne og drikkevand. De har egen hjemmeside i WordPress inkl. mail og video mm.


Skal vi tale sammen?

Få et gratis og uforpligtende tilbud på ny professionel wordpress hjemmeside inkl. alle de bedste features. Når du handler hos Ygo.dk er det 100% din ejendom og du skal ikke betaler nogen skøre licenser eller abonnementer for hjemmesiden.